top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

ÍME 10 OK, AMIÉRT A MASSZÁZS TÖKÉLETES AJÁNDÉK

A masszázs lehetőséget nyújt egy óra (vagy több) boldogító nyugalomra. ... Ez egy egyedülálló ajándék


1. A masszázs ajándékutalvánnyal nem egy tárgyat, hanem törődést és szeretetet ajándékozunk. 2. Kihasználhatja a lehetőséget, hogy a karácsonyi időszak és az újév stressze után ellazuljon. 3. A szeretted íróasztal mellett dolgozik? A masszázs csökkentheti a munkával kapcsolatos izomfeszültséget a nyakban, vállakban és karokban. 4. Nehezen lábadozik egy sérülésből? A masszázs segíthet. 5. Ha fájós lábaktól szenved, talán a thai talpmasszázs segíthet. 6. A fej- és nyakfeszültségtől szenvedőknek ajánljuk a Balinéz a Thai és Shiatsu masszázst egyaránt. 7. A masszázs tökéletes kényeztetés az elfoglalt emberek számára,hiszen egy órányi nyugalmat és pihenést kapnak igényesen kialakított kellemes környezetben. 8. Kombinálja az aromaterápia és a masszázs előnyeit egy aromaterápiás masszázzsal. 9. Relaxáljon és lazítson a meleg lávaköves vagy meleg bambusz masszázzsal. 10. Mindenki szereti a masszázst. Masszázsutalvánnyal garantáltan nagy örömet szerez szeretteinek.

Az Oriental masszázs ajándékutalvány megvásárolható szalonunkban személyesen. Karácsonyi akciónk 3+1 vagyis három egyforma utalvány vásárlása esetén a negyediket ajándékba adjuk. A 3+1 akció kizárólag a nyomtatott utalványokra vonatkozik. Masszázs utalvány minden masszázs típusra megvásárolható ami az árlistánkban szerepel. Az utalvány pénzre nem váltható vissza de módosítható a masszázs típusa és időtartama illetve átruházható. Mivel pénzre nem váltható ezért pénz visszatérítésre abban az esetben sincs lehetőség ha olcsóbb masszázs típusra módosítják. Az akciós utalványokat 2021. december.27-től lehet fel használni és egy évig érvényes.

Nagy szeretettel várunk minden kedves meglévő és leendő vendégünket az Oriental Balinéz és Thai masszázs szalonba Győr belvárosába.
50 megtekintés
bottom of page