top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

ÍME 10 OK, AMIÉRT A MASSZÁZS TÖKÉLETES AJÁNDÉK

A masszázs lehetőséget nyújt egy óra (vagy több) boldogító nyugalomra. ... Ez egy egyedülálló ajándék


1. A masszázs ajándékutalvánnyal nem egy tárgyat, hanem törődést és szeretetet ajándékozunk. 2. Kihasználhatja a lehetőséget, hogy a karácsonyi időszak és az újév stressze után ellazuljon. 3. A szeretted íróasztal mellett dolgozik? A masszázs csökkentheti a munkával kapcsolatos izomfeszültséget a nyakban, vállakban és karokban. 4. Nehezen lábadozik egy sérülésből? A masszázs segíthet. 5. Ha fájós lábaktól szenved, talán a thai talpmasszázs segíthet. 6. A fej- és nyakfeszültségtől szenvedőknek ajánljuk a Balinéz a Thai és Shiatsu masszázst egyaránt. 7. A masszázs tökéletes kényeztetés az elfoglalt emberek számára,hiszen egy órányi nyugalmat és pihenést kapnak igényesen kialakított kellemes környezetben. 8. Kombinálja az aromaterápia és a masszázs előnyeit egy aromaterápiás masszázzsal. 9. Relaxáljon és lazítson a meleg lávaköves vagy meleg bambusz masszázzsal. 10. Mindenki szereti a masszázst. Masszázsutalvánnyal garantáltan nagy örömet szerez szeretteinek.

Az Oriental masszázs ajándékutalvány megvásárolható szalonunkban személyesen. Karácsonyi akciónk 3+1 vagyis három egyforma utalvány vásárlása esetén a negyediket ajándékba adjuk. A 3+1 akció kizárólag a nyomtatott utalványokra vonatkozik. Masszázs utalvány minden masszázs típusra megvásárolható ami az árlistánkban szerepel. Az utalvány pénzre nem váltható vissza de módosítható a masszázs típusa és időtartama illetve átruházható. Mivel pénzre nem váltható ezért pénz visszatérítésre abban az esetben sincs lehetőség ha olcsóbb masszázs típusra módosítják. Az akciós utalványokat 2021. december.27-től lehet fel használni és egy évig érvényes.

Nagy szeretettel várunk minden kedves meglévő és leendő vendégünket az Oriental Balinéz és Thai masszázs szalonba Győr belvárosába.
Comments


bottom of page