top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Különleges balinéz masszázs Győr szívében

Létezik egy olyan masszázs, amely elképesztően különleges és összetett. Ugyanis amely amellett, hogy testi és lelki nyugalmat ad és harmóniát teremt, segít ellazítani az izmokat, javítja a vérkeringést és hozzájárul a stresszmentesebb mindennapokhoz is. Most pedig már balinéz masszázs Győr szívében is elérhető.


Balinéz masszázs Győr városában

Ki ne vágyna arra, hogy magába szippanthassa az egzotikus Bali minden szépségét és jóságát vagy szürke hétköznapon? Már ha csak rágondol az ember mindenre is jó érzéssel tölti el, ami egyáltalán nem meglepő. A jó hír ennek kapcsán az, hogy ahhoz, hogy élvezhesse az ősi módszereken alapuló balinéz masszázs előnyeit, nem kell hosszan utaznia vagy egzotikus helyre látogatnia. Hiszen ez a szolgáltatás már helyben is elérhető. Ennek köszönhetően reggel munka előtt vagy éppen utána vagy akár ebédszünetben is átadhatja magát ennek a fajta kényeztetésnek. Vagyis nem kevés előnye van annak, hogy a balinéz masszázs Győr városában is elérhető.


Mit nyújt ez a masszázs?

A balinéz masszázs során a teljes testet érintik a különleges, szakember által végzett mozdulatok. Mindez a mélyebb szöveteket is érinti, így egy egészen egyedi holisztikus kezelést kapnak azok, akik igénybe veszik ezt a fajta szolgáltatást. Ez a módszer a gyengéd nyújtások, az akupresszúra, a reflexológia és az aromaterápia kombinációját használja a test vér-, oxigén és áramlásának serkentésére.


Abban nagyon hasonlít a thai masszázshoz, hogy a terapeuta a meridián vonalak mentén haladva dolgozza meg test izmait, bevetve közben a különböző akupresszúrás technikákat és illóolajokat. Mindezek által segítik a test ellazulását, enyhítik a feszült izmokat, megnyugtatják a sérült szöveteket és egyensúlyba hozzák a testet. Ez a sok pozitívum pedig a hangulatán is érződni fog. Mivel ez a masszázs az izom mélyebb rétegeire irányul, és fokozza a vérkeringést, nagyon hasznos lehet sport sérülések esetében is.


Hogy lehet ennyi-féle jótékony hatása?

Igen sokszor merül fel a kérdés, hogy mégis miként lehet ennyiféle pozitív hatása egyetlen masszázsnak. Nos, a titok a történetében rejlik. Mivel a mai alkalmazott technikák és mozdulatok kialakulása hosszú évszázadokba telt és annak idején ennek elődje volt az egyetlen elérhető ilyen jellegű terápia a sziget lakói számára, nem kérdés, hogy valóban a lehető leghatékonyabb elemek kerültek bele, amely az emberi test minden porcikájára hatással vannak. Ez pedig nagyon ritka bármilyen kezelés során.


Éppen ezért nem kérdés, hogy vétek lenne kihagyni mindezt, különösen úgy, hogy ez a masszázs Győr szívében is elérhető, mindössze egy előzetes foglalásra van hozzá szükség. A szalonunkban tett látogatása után pedig egészen más színben látja majd a világot.73 megtekintés

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page