A MASSZÁZS TERÁPIA SEGÍTHET AZ ÁLMATLANSÁG KEZELÉSÉBEN?
top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

A MASSZÁZS TERÁPIA SEGÍTHET AZ ÁLMATLANSÁG KEZELÉSÉBEN?

Masszázs terápia az álmatlanság kezelésében


Az egyéntől függően a masszázsterápia segíthet az álmatlanság kezelésében vagy akár gyógyításában.

Az álmatlanság ( inszomnia ) kínzó hatása a felnőtt lakosság 31-68%-át sújtja hosszabb rövidebb ideig élete során. Sajnos ezek a számok egyre nőnek. Amikor megpróbálják megtalálni az álmatlanság okát, egyes tanulmányok hirtelen súlygyarapodásra utalnak, de a többség szoros kapcsolatot talált az álmatlanság és a stressz vagy a krónikus fájdalom között.

Az orvosok gyakran javasolják az életmód-váltást és felírnak altatót azoknak a betegeknek, akik szenvednek a kialvatlanság miatt. A masszázs széleskörű terjedésének köszönhetően azonban az orvosok és a betegek alternatív, holisztikusabb megoldásokat is keresnek fő vagy kiegészítő kezelésként.


Ebben segíthet a masszázsterápia.

A masszázsterápia természetes, egyszerű és hatékony módszer a szervezet szerotoninszintjének növelésére. A Balinéz masszázstechnikák különösen hangsúlyozzák a hosszú, lazító mozdulatokat, és növelik a szerotoninszintet. Ez elősegíti a mély alvást azáltal, hogy növeli a szervezet neurotranszmitter (szerotonin) jeleit az agynak – ezek a jelek jelzik az agynak, hogy ideje elaludni.

Miért nem próbálja ki? Ha álmatlanságban szenved, foglaljon időpont az Oriental Masszázs szalonba.

Balinéz maszzázs, Thai masszázs, Shiatsu masszázs Győr belvárosában.

Szeretné kipróbálni? Foglaljon online klikk ide vagy hívjon bennünket: 06303179236

57 megtekintés
bottom of page