top of page
nav-bg.png

THAI MASSZÁZS GYŐR

tn-thai-tradicionalis-masszazs2020-02-14-09-05-03.jpg

TRADICIONÁLIS THAI MASSZÁZS GYŐR

Tradicionális thai masszázs Győr masszázs szalonunkban. Szabaduljon meg a mindennapok feszültségétől, engedje, hogy teste és lelke egyaránt fellélegezhessen az Oriental tradicionális thai masszázsa során!

E masszázsfajta fő célja mindinkább a gyógyítás, mint a kényeztetés. Alapjai Indiáig nyúlnak vissza, alapítója Jivaka Kumar Bhaccha, Buddha orvosa volt. Hosszú évszázadok alatt folyamatosan változott a módszer, de az alapelv – vagyis az energiarendszer helyreállítása és az energia szabad áramlása – évezredek óta változatlanul a tradicionális thai masszázs alapkövét jelenti.

 

A tradicionális thai masszázst száraz masszázsnak is hívják, mivel a masszőr nem használ olajat, krémeket. A vendég a földön lévő, kényelmes matracon helyezkedik el, laza ruhában. A kezelés során a terapeuta ruhán keresztül a vendég minden testrészét végig masszírozza, nemcsak az ujjaival és tenyerével, hanem könyökével, térdével és a talpával is segíti az izmok nyújtását és a szabad energia áramlását. A szabad áramlást, a fizikai és szellemi felfrissülést a testben található számos energiacsatorna és akkupunktúrás pontok stimulálásával éri el a masszőr. Thai masszázs Győr, Önt is várjuk szeretettel!

THAI MASSZÁZS JÓTÉKONY HATÁSAI

  • ellazítja az izmokat

  • jobb közérzetet eredményez

  • oldja a test és a lélek feszültségeit

  • serkenti a vegetatív idegrendszert

bottom of page