AJÁNDÉKUTALVÁNY
top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Frissítve: 2021. szept. 19.


Az Oriental ajándékutalvány minden alkalomra tökéletes meglepetés. Legyen szó akár relaxációs masszázsról, akár mélyebb terápiáról, ajándékutalványaink egyedi igényekhez igazodnak. Mi mást adhatnál még annak, akinek minden más megvan; adsz neki egy órányi időt!

Az ajándékutalványok megvásárolhatók:

Személyesen az Oriental masszázs szalonban

vagy

Online E-kártya formában.

Online ajándékutalvány

1 Válaszd ki az utalvány típusát 2 Add meg az adatokat az utalvány adatok alatt. 3 A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. 4 Ha szeretnéd, hogy az utalvány a fizetést követően azonnal kiküldésre kerüljön, add meg az ajándékozott e-mail címét. 5 Ha később szeretnéd elküldeni az utalványt akkor az ajándékozott e-mail címét hagyd üresen. 6 Ha az ajándékozott e-mail címét nem adtad meg akkor csak te kapod meg az utalványt PDF formátumban amit bármikor továbbíthatsz. 7 Az e-utalványt nem szükséges kinyomtatni, elég a telefonon felmutatni és mi a kód alapján már látjuk az érvényességet. 8 A foglalásnál nem kell a kódot megadni ez csak a fizetéshez kell, vagyis az ajándékozott az ajándékutalványon szereplő kóddal fizet. 9 A Decemberben vásárolt utalványok felhasználhatósága 1 év. 10 A masszázs típusa a falhasználáskor módosítható bármilyen masszázsra az esetleges értékkülönbözet megfizetésével. 11 Az ajándékutalvány pénzre nem váltható és kisebb értékű masszázs választása esetén pénzt nem térítünk vissza. 12 A masszázs utalvány átruházható, bárki felhasználhatja. 13 Fizetés kizárólag bankkártyával lehetséges. https://oriental-masszazs-szalon.salonic.hu/giftcards Nyomtatott ajándékutalvány 1 Kizárólag az Oriental Masszázs Szalonba vásárolható. 2 Decemberben vásárolt utalványok felhasználhatósága 1 év. 3 A masszázs típusa a falhasználáskor módosítható bármilyen masszázsra az esetleges értékkülönbözet megfizetésével. 4 Az ajándékutalvány pénzre nem váltható és kisebb értékű masszázs választása esetén pénzt nem térítünk vissza. 5 A masszázs utalvány átruházható, bárki felhasználhatja. 6 Csak eredeti utalványt fogadunk el. Másolatot vagy fotót semmilyen körülmény között nem fogadunk el. 7 Fizetés készpénz és bankkártya. 8 OTP, MKB és K&H szabadidő szép kártyát elfogadunk.

Az Oriental Masszázs Szalon ajándékutalványa tökéletes ajándék születésnapokra, évfordulókra, ünnepekre, tanári elismerésre, anyák napjára, apák napjára és még sok másra! Oriental Masszázs Győr

44 megtekintés
bottom of page