nav-bg.png
  • Oriental Masszázs

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Frissítve: 2021. szept. 19.


Az Oriental ajándékutalvány minden alkalomra tökéletes meglepetés. Legyen szó akár relaxációs masszázsról, akár mélyebb terápiáról, ajándékutalványaink egyedi igényekhez igazodnak. Mi mást adhatnál még annak, akinek minden más megvan; adsz neki egy órányi időt!

Az ajándékutalványok megvásárolhatók:

Személyesen az Oriental masszázs szalonban

vagy

Online E-kártya formában.

Online ajándékutalvány

1 Válaszd ki az utalvány típusát 2 Add meg az adatokat az utalvány adatok alatt. 3 A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező. 4 Ha szeretnéd, hogy az utalvány a fizetést követően azonnal kiküldésre kerüljön, add meg az ajándékozott e-mail címét. 5 Ha később szeretnéd elküldeni az utalványt akkor az ajándékozott e-mail címét hagyd üresen. 6 Ha az ajándékozott e-mail címét nem adtad meg akkor csak te kapod meg az utalványt PDF formátumban amit bármikor továbbíthatsz. 7 Az e-utalványt nem szükséges kinyomtatni, elég a telefonon felmutatni és mi a kód alapján már látjuk az érvényességet. 8 A foglalásnál nem kell a kódot megadni ez csak a fizetéshez kell, vagyis az ajándékozott az ajándékutalványon szereplő kóddal fizet. 9 A Decemberben vásárolt utalványok felhasználhatósága 1 év. 10 A masszázs típusa a falhasználáskor módosítható bármilyen masszázsra az esetleges értékkülönbözet megfizetésével. 11 Az ajándékutalvány pénzre nem váltható és kisebb értékű masszázs választása esetén pénzt nem térítünk vissza. 12 A masszázs utalvány átruházható, bárki felhasználhatja. 13 Fizetés kizárólag bankkártyával lehetséges. https://oriental-masszazs-szalon.salonic.hu/giftcards Nyomtatott ajándékutalvány 1 Kizárólag az Oriental Masszázs Szalonba vásárolható. 2 Decemberben vásárolt utalványok felhasználhatósága 1 év. 3 A masszázs típusa a falhasználáskor módosítható bármilyen masszázsra az esetleges értékkülönbözet megfizetésével. 4 Az ajándékutalvány pénzre nem váltható és kisebb értékű masszázs választása esetén pénzt nem térítünk vissza. 5 A masszázs utalvány átruházható, bárki felhasználhatja. 6 Csak eredeti utalványt fogadunk el. Másolatot vagy fotót semmilyen körülmény között nem fogadunk el. 7 Fizetés készpénz és bankkártya. 8 OTP, MKB és K&H szabadidő szép kártyát elfogadunk.

Az Oriental Masszázs Szalon ajándékutalványa tökéletes ajándék születésnapokra, évfordulókra, ünnepekre, tanári elismerésre, anyák napjára, apák napjára és még sok másra! Oriental Masszázs Győr

34 megtekintés