Egy masszázs Győr városában, tökéletes az ősz megkezdésére
top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Egy masszázs Győr városában, tökéletes az ősz megkezdésére

Fontos megengednünk magunknak néha olyan kikapcsolódási formákat, mint egy masszázs Győr belvárosában, hiszen közvetlen hatásaként enyhül az izomfeszültség, csökken az izomtónus, fokozódik az anyagcsere, ezáltal növekszik az izmok rugalmassága és teljesítőképessége. A fáradt izmok gyorsabban regenerálódnak, állóképességünk is javul, melynek eredményeként könnyebbek, rugalmasabbak, kitartóbbak leszünk.


A masszázs Győr szívében meglepő hatásokkal bír


Mikor a testünk feszült és stressznek van kitéve, természetes reakcióként stresszhormont kortizolt, termel. A stressz mennyiségének függvényében ez egészségtelen mértéket is elérhet. Hajlamosabbá válhatunk a hízásra, fáradékonyak vagyunk, emésztési gondok és fejfájás jelez arra, hogy a kortizol szintünk magas. Egy masszázs Győr szívében segít ellazulni, hogy a test megújuló üzemmódba kapcsoljon, és a megfelelő hormonháztartás egyensúlyba billenhessen.


A stresszcsökkentés egy olyan faktor, amita hétköznapi rohanó életben fontos szem előtt tartani. Ez nem csupán a masszázzsal csökkenthető, de az egyik legjobb módja annak, hogy természetes úton szabaduljunk meg tőle. Rendszeres masszázsra járók megnövekedett energiaszintről, csökkenő fájdalmakról és fizikai és lelki állapotjavulásról számolnak be.


A vérnyomás-probléma egy általános tünet lett a modern kori emberek számára. Sok esetben az életmódra, a stresszre, vezethető vissza. A rendszeres masszázs segít csökkenteni a magas vérnyomást, így egészséges szinten tartja azt. Mind a szisztolés, mind pedig a diasztolikus értéket egyaránt, azonban ehhez a rendszeresség elengedhetetlen.


A vérnyomás mellett a masszázs nagyon kedvező hatást gyakorol a kedélyállapotra is, mivel csökkenti a feszültséget, az ellenségességet. A vérnyomásunk karbantartása fontos, hiszen ha magas, az könnyen vezethet szív-érrendszeri betegségek kialakulásához is, mint például stroke, szívroham, vagy egyéb betegségek.


Nem csak mentálisan, fizikailag is érezhetőek hatásai


Egy masszázs Győr szívében csökkenti a testben felgyülemlő feszültséget is, különböző nyomás gyakorlatok segítségével. Ez a mentális előnyök mellett rendkívül jó hatást gyakorol az izmok egészségére is, a flexibilitás, kedvező hatást gyakorol a véráramlásra.


Remekül alkalmazható rándulások és ficamok kezelésére is, mivel a beteg területen a masszőr csökkenteni tudja a fájdalmat és serkenteni a gyógyító folyamatok beindulását.


Nagy segítség a lumbágó vagy izombecsípődés esetén, hiszen rengeteg fájdalomtól tudjuk magunkat megkímélni egy profi masszőrrel. Ez a fajta masszázs Győr területén segít a fájdalomcsillapító hormonok felszabadításában, ami elősegíti a gyógyulást.


A rendszeres masszázs rendkívül jó hatást gyakorol a keringésre is. Ezt hógolyó effektnek nevezik, ami annyit jelent a gyakorlatban, hogy rendszeres masszázs során a test friss, tápanyagban gazdag vért szállít a masszázs során “sérült” izom részekhez, és fejti ki egészségújító hatását.


A masszázs Győr belvárosában az izmokra gyakorolt húzó, gyúró, nyomó hatásnak köszönhetően segít, hogy az izmokon lévő tejsav felszívódjon.


A modern kori életvitel egyik legnagyobb velejárója a helytelen, görnyedő, esetenként gübbedt testtartás. Az ülőmunkától kezdve, a stresszen át, az alvási szokásokig számos oka lehet. Napi 8 órát görnyedni egy számítógép előtt, nem erre kifejlesztett székben ülve, hihetetlenül káros lehet nem csupán a tartásunkra nézve, de az egészségünk miatt is.


Ha egészségesebben szeretnél élni, a rendszeres masszázs Győr szívében lehetővé teszi, hogy a testünk jó formában legyen, és ellenálló maradjon a fertőzések és megbetegedésekkel szemben.


16 megtekintés
bottom of page