Google elégedettségi visszajelzés
top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Google elégedettségi visszajelzés

Kedves Vendégeink


NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZLETES LEÍRÁSA


MIT NYERHETSZ? A nyereményjátékban résztvevők között 2021. December. 22-én kisorsolunk egy darab 6 alkalomra szóló masszázs bérletet 37.500 Ft értékben, mely felhasználható 60 perces Balinéz vagy Thai masszázsra.

MIT KELL TENNED? - Keress rá az Oriental Masszázs szalonra a Google keresőjében vagy klikkelj a következő linkre (https://g.page/orientalmasszazs/review?rc) - A felugró ablakban értékeld az Orintal Masszázs Szalont. (https://g.page/orientalmasszazs/review?rc) - Írd le észrevételeid - Lájkold és oszd meg a nyereményjáték posztunkat a facebook oldalunkon.https://www.facebook.com/orientalmasszazs/posts/1576982402638131

Akik régebben már értékelték az Oriental Masszázst természetesen Ők is részt vesznek a nyereményjátékban.

Oriental Masszázs Nyereményjáték Szabályzat Ajándék: Masszázs bérlet 6 alkalomra, mely felhasználható 60 perces Balinéz vagy Thai masszázsra. Részvételi és nyereményjáték szabályzat

A játék szervezője: Szervező: Oriental Masszázs Lebonyolító: Oriental Masszázs A játékban történő részvétel feltételei: A játékban minden 18. életévét betöltő magyar állampolgár részt vehet, aki megfelel a játékszabályzat feltételeinek. A játék menete:

1. A játékosoknak likeolni és megosztani kell az Oriental Masszázs nyereményjátékra vonatkozó posztját a Facebookon oldalon. 2. A játékosoknak értékelni kell az Oriental Masszázs szalon szolgáltatását és véleményt írni a Google rendszerében. A játék időtartama: A nyereményjáték 2021.12.11. 8:00 - 2021.12.22. 16:00-ig tart. A játék sorsolásának ideje és menete: A nyereményjáték sorsolása 2021.12.22. 17:00-20:00 között történik.

A kommentelők közötti sorsolás Facebook profil szerint történik az erre alkalmas https://commentpicker.com/ segítségével. A nyeremények felhasználási ideje: A masszázs bérlet az Oriental Masszázsszalonban használható fel, december 22-től számítva 1 évig. A nyeremény(ek) összértéke 37.500 Ft. Adatvédelmi adatgyűjtés: A játék befejezésével a játékos minden személyes adata törlése kerül! Személyes adatai törlését a játék ideje alatt az info@orientalmasszazs.hu e-mail címen történő kérvényezés esetén teheti meg. A játékos személyes adatainak törlési kérelme az Oriental Masszázs Győr nyereményjátékból való részvétel törlését eredményezi. Az "Orientál masszázs-Páros Balinéz masszázs" nyereményjáték a következő adatvédelmi tájékoztatóknak felel meg: A hozzászollás elküldésével elfogadod adataid továbbítását az Oriental Masszázs Győr számára, aki vállalja, hogy azokat saját adatvédelmi szabályzatának megfelelően használja. A Facebook szintén saját adatvédelmi szabályzatának megfelelően használja (beleértve a hirdetési űrlapok automatikus előzetes kitöltését is). A játékszabályzat módosításának jogát fenntartjuk!

1 341 megtekintés
bottom of page