Induljon frissen a tanév! Amire szükséged van, egy balinéz masszázs Győr szívében
top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Induljon frissen a tanév! Amire szükséged van, egy balinéz masszázs Győr szívében

A balinéz masszázs Győr szívében is várja a kikapcsolódni vágyókat, ez egy a tradicionális indonéz masszázsok közül, mely kitűnő pihentető hatással bír, mivel különböző technikák egyedi kombinációját alkalmazza. A kezelés fő célja az elme ellazítása. Támogatást nyújt a méregtelenítésben, ellazítja az izomzatot, erősíti az immunrendszert, a bőrt rugalmassá, puhává teszi és nem utolsó sorban a megviselt lelket felüdíti



A masszázs Győr szívében, amit megérdemelsz!


A balinéz masszázs Győr városában felhasználja és vegyíti az Indonéz- szigetvilág több, de elsősorban a szépítő és a pihentető elemeit, az indiai ayurveda gyógyító technikáit, a kínai akupresszúrát, a stresszoldó svédmasszázs bizonyos fogásait, valamint a relaxáló balinéz fogásokat, amelyek gyógyítóak, és élettel teliek. Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, az illóolajok pedig az orron át belélegezve hatnak.


Ez a típusú masszázs egy teljes test, mélyszöveti, holisztikus kezelés. A balinéz masszázs Győr szívében a gyengéd nyújtások, az akupresszúra, a reflexológia és az aromaterápia kombinációját használja a test vér-, oxigén- és „Qi” (életenergia) áramlásának serkentésére. Hasonlóan a Thai masszázshoz a terapeuta a meridián vonalak mentén haladva dolgozza meg testünk izmait, akupresszúrás technikákat, pont-nyomást és tenyérrel való szorítást alkalmazva, illóolajok illatával kombinálva.


A balinéz masszázs Győr belvárosában eredetileg számos masszázs- és terápiás stílus alapján jött létre, de középpontjában az évszázados népi gyógyászat tapasztalatai és a manuális terápia áll.


A balinéz masszázs technikák megnyugtatják a sérült szövetet, enyhítik a feszült izmokat és az ízületi fájdalmakat. A vérkeringés serkentése csökkenti a stresszt és egyensúlyba hozza a testet, az aromás olajok szintén javíthatják a hangulatát. Mivel ez a masszázs az izom mélyebb rétegeire irányul, és fokozza a vérkeringést, a balinéz masszázs hasznos sport sérülések esetében is.



A rendszeres masszázs megfiatalít


Testi-lelki egyensúlyt, harmóniát, ellazult izmokat, stresszmentesebb életet, javuló keringést eredményez a balinéz masszázs Győr centrumában.


Egy jó masszázs segít ellazítani az izmokat és oldani a testben felgyülemlett feszültséget. Az ellazult test segít a stressz és a szorongás csökkentésében. A masszázs fokozza az izmok vérkeringését, segít az izmok lazításában és rugalmasságának növelésében. Ez különösen hasznos lehet sportolók számára, mivel segít az izomláz és sérülések megelőzésében.


A rendszeres masszázs segíthet az immunrendszer erősítésében, így csökkentve a betegségek kockázatát, emellett elősegítheti a jobb alvást és az alvászavarok enyhítését, mivel segít ellazítani és kikapcsolni. Pozitív hatással van az emberi pszichére is. A testben felszabaduló endorfinok segítenek javítani a hangulatot és a mentális jólétet.


A balinéz masszázs Győr szívében egy olyan kikapcsolódási forma, amit egyszer mindenkinek meg kell tapasztalnia.


16 megtekintés
bottom of page