KĂŒlönleges balinĂ©z masszĂĄzs GyƑr szĂ­vĂ©ben
top of page
nav-bg.png
  • SzerzƑ kĂ©peOriental MasszĂĄzs

KĂŒlönleges balinĂ©z masszĂĄzs GyƑr szĂ­vĂ©ben

LĂ©tezik egy olyan masszĂĄzs, amely elkĂ©pesztƑen kĂŒlönleges Ă©s összetett. Ugyanis amely amellett, hogy testi Ă©s lelki nyugalmat ad Ă©s harmĂłniĂĄt teremt, segĂ­t ellazĂ­tani az izmokat, javĂ­tja a vĂ©rkeringĂ©st Ă©s hozzĂĄjĂĄrul a stresszmentesebb mindennapokhoz is. Most pedig mĂĄr balinĂ©z masszĂĄzs GyƑr szĂ­vĂ©ben is elĂ©rhetƑ.


BalinĂ©z masszĂĄzs GyƑr vĂĄrosĂĄban

Ki ne vĂĄgyna arra, hogy magĂĄba szippanthassa az egzotikus Bali minden szĂ©psĂ©gĂ©t Ă©s jĂłsĂĄgĂĄt vagy szĂŒrke hĂ©tköznapon? MĂĄr ha csak rĂĄgondol az ember mindenre is jĂł Ă©rzĂ©ssel tölti el, ami egyĂĄltalĂĄn nem meglepƑ. A jĂł hĂ­r ennek kapcsĂĄn az, hogy ahhoz, hogy Ă©lvezhesse az Ƒsi mĂłdszereken alapulĂł balinĂ©z masszĂĄzs elƑnyeit, nem kell hosszan utaznia vagy egzotikus helyre lĂĄtogatnia. Hiszen ez a szolgĂĄltatĂĄs mĂĄr helyben is elĂ©rhetƑ. Ennek köszönhetƑen reggel munka elƑtt vagy Ă©ppen utĂĄna vagy akĂĄr ebĂ©dszĂŒnetben is ĂĄtadhatja magĂĄt ennek a fajta kĂ©nyeztetĂ©snek. Vagyis nem kevĂ©s elƑnye van annak, hogy a balinĂ©z masszĂĄzs GyƑr vĂĄrosĂĄban is elĂ©rhetƑ.


Mit nyĂșjt ez a masszĂĄzs?

A balinĂ©z masszĂĄzs sorĂĄn a teljes testet Ă©rintik a kĂŒlönleges, szakember ĂĄltal vĂ©gzett mozdulatok. Mindez a mĂ©lyebb szöveteket is Ă©rinti, Ă­gy egy egĂ©szen egyedi holisztikus kezelĂ©st kapnak azok, akik igĂ©nybe veszik ezt a fajta szolgĂĄltatĂĄst. Ez a mĂłdszer a gyengĂ©d nyĂșjtĂĄsok, az akupresszĂșra, a reflexolĂłgia Ă©s az aromaterĂĄpia kombinĂĄciĂłjĂĄt hasznĂĄlja a test vĂ©r-, oxigĂ©n Ă©s ĂĄramlĂĄsĂĄnak serkentĂ©sĂ©re.


Abban nagyon hasonlĂ­t a thai masszĂĄzshoz, hogy a terapeuta a meridiĂĄn vonalak mentĂ©n haladva dolgozza meg test izmait, bevetve közben a kĂŒlönbözƑ akupresszĂșrĂĄs technikĂĄkat Ă©s illĂłolajokat. Mindezek ĂĄltal segĂ­tik a test ellazulĂĄsĂĄt, enyhĂ­tik a feszĂŒlt izmokat, megnyugtatjĂĄk a sĂ©rĂŒlt szöveteket Ă©s egyensĂșlyba hozzĂĄk a testet. Ez a sok pozitĂ­vum pedig a hangulatĂĄn is Ă©rzƑdni fog. Mivel ez a masszĂĄzs az izom mĂ©lyebb rĂ©tegeire irĂĄnyul, Ă©s fokozza a vĂ©rkeringĂ©st, nagyon hasznos lehet sport sĂ©rĂŒlĂ©sek esetĂ©ben is.


Hogy lehet ennyi-féle jótékony hatåsa?

Igen sokszor merĂŒl fel a kĂ©rdĂ©s, hogy mĂ©gis mikĂ©nt lehet ennyifĂ©le pozitĂ­v hatĂĄsa egyetlen masszĂĄzsnak. Nos, a titok a törtĂ©netĂ©ben rejlik. Mivel a mai alkalmazott technikĂĄk Ă©s mozdulatok kialakulĂĄsa hosszĂș Ă©vszĂĄzadokba telt Ă©s annak idejĂ©n ennek elƑdje volt az egyetlen elĂ©rhetƑ ilyen jellegƱ terĂĄpia a sziget lakĂłi szĂĄmĂĄra, nem kĂ©rdĂ©s, hogy valĂłban a lehetƑ leghatĂ©konyabb elemek kerĂŒltek bele, amely az emberi test minden porcikĂĄjĂĄra hatĂĄssal vannak. Ez pedig nagyon ritka bĂĄrmilyen kezelĂ©s sorĂĄn.


Éppen ezĂ©rt nem kĂ©rdĂ©s, hogy vĂ©tek lenne kihagyni mindezt, kĂŒlönösen Ășgy, hogy ez a masszĂĄzs GyƑr szĂ­vĂ©ben is elĂ©rhetƑ, mindössze egy elƑzetes foglalĂĄsra van hozzĂĄ szĂŒksĂ©g. A szalonunkban tett lĂĄtogatĂĄsa utĂĄn pedig egĂ©szen mĂĄs szĂ­nben lĂĄtja majd a vilĂĄgot.



70 megtekintés
bottom of page