Thai masszázs Győr belvárosában - szabaduljon meg a hétköznapok feszültségétől!
top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Thai masszázs Győr belvárosában - szabaduljon meg a hétköznapok feszültségétől!

A thai masszázs Győr szívében olyan kikapcsolódási forma, amit mindenki megérdemel, gondoskodó kezek várnak Önre, amelyek fáradhatatlanul azon dolgoznak, hogy Ön megpihenjen és elengedhesse a mindennapok ügyes-bajos dolgait.


Számos jótékony hatást eredményez a thai masszázs Győr belvárosában


Az Oriental Masszázsszalon szakképzett masszőrei mindent megtesznek az Ön kényelméért. Számunkra a legfontosabb, hogy nálunk a nyugalom szigetén érezze magát, feltöltődjön és a masszírozás után új emberként térhessen vissza a mindennapokba. A thai masszás Győr szívében számos pozitív hatást nyújt Önnek:

Stresszt csökkent - egy 2015-ös, egészséges résztvevőket vizsgáló tanulmány eredményei alapján, ez a fajta masszázs hatékonyabb a stressz csökkentésében, mint a sima pihenés. A kutatók azt állapították meg, hogy a thai masszázs jelentősen csökkenti a nyálban lévő bizonyos stresszmarker, az úgynevezett sAA szintjét.


Enyhíti a fejfájást - egy 2015-ben publikált tanulmány azt mutatja, hogy a thai masszázs egy típusa (court-type thai masszázs) hatékony kezelés a krónikus tenziós fejfájással küzdő vendégek számára. Itt a szakember mindig csak a hüvelykujját, az ujját vagy a tenyerét használja, óvatosan nyomást gyakorol 30-45 másodpercig, meghatározott pontokon keresztül (ezek a MaSP pontok).


Enyhíti a krónikus fájdalmat és szorongást - a thai masszázs krónikus fájdalomra gyakorolt hatását már rengeteg tanulmány vizsgálta. Ezekből egy a fájdalom intenzitására és a betegekre gyakorolt egyéb, fizikai és pszichológiai hatásokat tekinti át. Javulást találtak fizikai (érzékelt izomfeszültség, hajlékonyság) és pszichológiai szempontból (szorongás) is. A fájdalomcsillapító hatások akár 15 hétig is fennállnak.


A thai masszázs Győr városában energizáló, fiatalító és mentálisan serkentő hatással bír


Energizál - egy 2018-as tanulmány a hagyományos thai masszázs extrém fáradtsággal, kimerültséggel küzdő páciensek állapotára gyakorolt hatását vizsgálta. Az eredmények szerint a masszázstechnika enyhíti a fáradtság, az alacsony energiaszint tüneteit a stressz csökkentése, az izomfájdalom enyhítése útján.


Serkenti a keringést - jógapózhoz hasonló nyújtásokon keresztül elősegíti a vér- és nyirokkeringést. Ennek köszönhetően a szövetek könnyebben jutnak oxigénhez, ez pedig elősegíti a sejtek növekedését és a szív egészségét. Egy, a thaiföldi lábmasszázs előnyeit vizsgáló tanulmány a cukorbetegség egyik szövődményében, a perifériás neuropathiában szenvedő pácienseket vizsgálta. Az is megállapították, hogy a thai masszázs ezen típusa a keringés elősegítésén keresztül javította a betegek egyensúlyát is.

Növeli a hajlékonyságot - mivel jógaszerű nyújtásokat tartalmaz, ezért fokozatosan növeli a rugalmasságot, a hajlékonyságot. Azonban a hajlékonyságon kívül további jótékony hatása az ízületek közötti súrlódás csökkentése, az ízületi folyadék intenzívebb keringésének köszönhetően.


Az Oriental terapeutái Bali legjobb iskoláiban tanulták ki a különböző technikákat és vizsgát tettek a legkedveltebb masszázs fajtákból. A thai masszázs Győr belvárosában nem a egyedüli szolgáltatásunk, masszőreink Balinéz, Thai, Shiatsu, Bambusz és Meleg lávaköves masszázs képesítéssel is rendelkeznek. Ezeknek a különböző technikáknak köszönhetően egyedülálló masszázs élményt nyújtanak a relaxálni és a gyógyulni vágyóknak egyaránt.


13 megtekintés
bottom of page