Vár rád egy kényeztető masszázs Győr belvárosában - nyáron is!
top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Vár rád egy kényeztető masszázs Győr belvárosában - nyáron is!

Lepd meg magad magad hét különböző fajta kezelésünk egyikével, mert megérdemled! Számunkra a legfontosabb, hogy nálunk a nyugalom szigetén érezd magad, feltöltődj és a masszírozás után új emberként térhess vissza a mindennapokba. Aromaterápiás, balinéz, meleg bambusz, meleg lávaköves, shiatsu, talp és thai masszázs Győr szívében, csak Neked!


Miért egy szuper masszázs Győr közepén, amire szükséged van?


A rohanó hétköznapokban észre sem vesszük, hogy csak gyűlik bennünk a stressz és a feszültség. A stressz hosszú távú hatásai érzelmi és fizikai áldozatokat követelhetnek. Igenis szükségünk van egy-két óra kikapcsolódásra, amihez nem kell messzire mennünk. Hét különböző típusú masszázs, Győr legjobb helyén.


Az Oriental terapeutái Bali legjobb iskoláiban tanulták ki a különböző technikákat és vizsgát tettek a legkedveltebb masszázs fajtákból. Alapkövetelmény, hogy masszőreink Balinéz, Thai, Shiatsu, Bambusz és Meleg lávaköves masszázs képesítéssel rendelkezzenek. A különböző technikáknak és köszönhetően egyedülálló masszázs élményt nyújtanak a relaxálni és a gyógyulni vágyóknak egyaránt.


Amellett, hogy a masszázs Győr belvárosában kíválóan csökkentheti a stresszt, növeli az immunrendszer működését is. Emellett fokozza a mentális egészséget és a jó közérzetet is. Segíthet csökkenteni a fájdalmat és javítja a fizikai erőnlétet.



Az egyik legrégebbi gyógyeljárás


A francia “massage” szó, eredetileg egy görög eredetű kifejezés, jelentése a massein (dörzsölni) szóból ered. Már időszámításunk előtt 4000-ben, Indiában a masszázskezeléseket a jóga mellett terápiás céllal kezdték alkalmazni.


Feljegyzések szerint i. e. 3200 környékén Egyiptomban, i. e. 2700 körül pedig már Kínában is volt hagyománya. Hippokratész (i. e. 460-377) így írt róla:


“A szervezet egészséges működéséhez elengedhetetlen a friss levegő, a testmozgás, a megfelelő táplálkozás, valamint a gyógyfürdő és a masszázs is. A római birodalom orvosai reumás betegek, sérült katonák kezelésére használták.”


A kezdeti időszakban Indiában a masszázst egészségügyi és rituális célból is végezték, de egy idő után már a sportolást is masszázzsal egészítették ki. Úgy végezték a végtagokon a műveleteket, mintha a gonoszt akarták volna kinyomni a testből. Az ősi indiai orvosi tudást a Szútrák tartalmazták, melyek az ősi ajuvédikus orvoslás alapjainak tekinthetőek. Időszámítás előtt 1800 környékén keletkezett az ajurvédikus kezelési mód, amely típusú gyógykezelések elmaradhatatlan részét képezi a masszázs, ezt az arcon kezdték, majd a törzsön és végül végtagokkal fejezték be. Az általuk alkalmazott gyógyszerek három csoportba voltak oszthatók: a növényi eredetűek (növények, gyümölcsök, virágok), az állati eredetűek (méz, viasz, olajok), és az ásványokból kinyertek (fémek, mészkő, drágakövek). Rituális szertartásaik alkalmával illatos olajokkal kenték be a testet, ezután megfürödtek az általuk szentnek tartott Gangesz folyóban. A Kelet más ősi népei, az asszírok, babilóniaiak, médek és a perzsák a masszázst gyógykezelésként használták, legfőképp a sebesült katonák gyógyítására.


Lépj ki a hétköznapok monotonitásából, Rád is bármikor vár egy kényeztető és energizáló masszázs Győr belvárosában. Lepd meg magad vagy ismerősöd még ma!


17 megtekintés
bottom of page