Balinéz masszázs Győr szívében
top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Balinéz masszázs Győr szívében

Ki ne vágyna olykor egy hamisítatlan, gyengéd és frissítő masszázsra, amely lélekben egyenesen Balira repít? A jó hír az, hogy ehhez nem kell bepakolni a bőröndöt, hiszen a balinéz masszázs Győr szívében is elérhető már.


Milyen élményt nyújt ez a masszázs?


Ez a varázslatos, ősi módszereken alapuló technika tulajdonképpen egy teljes test, mélyszöveti, holisztikus kezelés. Mindez keleti technikán alapul, de megjelenik benne többek között a svéd masszázs, a Lomi-lomi, az Akupresszúra és az indiai Ajurvéda fogásai is. A balinéz masszázs a gyengéd nyújtások, az akupresszúra, a reflexológia és az aromaterápia kombinációját használja a test, valamint a vér-, oxigén- és az életenergia áramlásának serkentésére. Hasonlóan a Thai masszázshoz a terapeuta a meridián vonalak mentén haladva dolgozza meg testünk izmait, akupresszúrás technikákat, pont-nyomást és tenyérrel való szorítást alkalmazva, illóolajok illatával kombinálva. Az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, ez az elegy pedig támogatást nyújt a méregtelenítésben, ellazítja az izomzatot, erősíti az immunrendszert, a bőrt rugalmassá, puhává teszi, és nem utolsó sorban a megviselt lelket felüdíti.


Megpihen az elme is


A kezelés fő célja továbbá az elme ellazítása. Hiszen a szakember a mozdulatok során felhasználja és elegyíti a különböző elemeket, elhozva ezzel az Indonéz- szigetvilág szépítő és pihentető elemeket. Mindezek mellett a relaxáló balinéz fogások életteli érintése által nem csak a test, de a lélek és az elme is megpihennek.


Mi történik a masszázs során?


A masszázs mindig a végtagokkal kezdődik, majd áttér a test többi részére is, végül pedig ismét visszatér a karokhoz és lábakhoz. Az általános mozgás iránya mindig a lábak irányából tart a fej felé. Először jönnek a lágy technikákat alkalmazzuk az energia meridiánok mentén, és csak ezt követik az erőteljesebb mozdulatok. Így végül a masszázs az egész testet kezeli.



Személyre szabható


Bár az alapok ugyanazok minden esetben, a masszázs elemei különbözőek lehetnek, attól függően, hogy személynek mire van szüksége, milyen az általános állapota. Vagyis ezáltal még inkább kiemelhetők a pozitív hatásai ezeknek a mozdulatoknak.


Balinéz masszázs Győr szívében


A balinéz masszázs technikák megnyugtatják a sérült szövetet, enyhítik a feszült izmokat és az ízületi fájdalmakat. A vérkeringés serkentése csökkenti a stresszt és egyensúlyba hozza a testet, az aromás olajok szintén javíthatják a hangulatát. Mivel ez a masszázs az izom mélyebb rétegeire irányul, és fokozza a vérkeringést, ezáltal nagy hasznos lehet sport sérülések esetében is. Ha szeretné élvezni ezeket a jótékony hatásokat, a jó hír az, hogy a Balinéz masszázs Győr városában is elérhető. Vagyis ha egy stresszes nap után úgy érzi, jár Önnek a kényeztetés, bátran keresse fel a szalonunkat!


104 megtekintés
bottom of page