Testnek és léleknek is jót tesz a thai masszázs Győr szívében
top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Testnek és léleknek is jót tesz a thai masszázs Győr szívében

Mit szólna egy kényeztető, stresszlevezető és számos pozitívummal járó élményhez? Nos, ha úgy érzi, jót tenne valami ami egy kicsit kilendíti a hétköznapok szürkeségéből, akkor most a legjobb helyen jár. Hiszen néhány megfelelő mozdulat képes arra, hogy teljesen újjászülessen szakértő kezek alatt. A thai masszázsnak számos egészségügyi előnye van, kezdve a stressz csökkentésétől az izomfeszültség enyhítéséig, de még az energiánkat is növelheti. Az alábbiakban a thai masszázs öt egészségügyi előnyét emeljük ki. Ráadásul a thai masszázs Győr városában is elérhető, már vagyis nem is kell messzire menni, hogy rendszeresen átadhassa magát ennek a nem mindennapi csodának.


A thai masszázs Győr szívében csökkenti a stresszt és fokozza az energiaszintet

A thai masszázs magában foglalja a test olyan irányú mozgatását, hogy az hozzájáruljon a test fizikai és érzelmi feszültségének csökkentéséhez. Bár a stressz alapvetően nem feltétlenül rossz és gyakran pozitív motivációként hathat, ám ha túl sok és tartós, az negatívan befolyásolhatja a mentális és testi egészséget egyaránt. A thai masszázs speciális, gyengéd nyomást és nyújtó technikákat alkalmaz a test ellazításához. Olyannyira igaz ez, hogy bizonyos kutatások arra is rávilágítottak, hogy a thai masszázs hatékonyabban csökkenti az egészséges emberek stressz szintjét, mint az egyszerű pihenés. Bizonyított továbbá az is, hogy a thai masszázs növelheti az emberek fizikai energiaszintjét. Kimutatták például, hogy a thai masszázs növeli az energiát és a mentális stimulációt, míg a svéd masszázs nagyobb valószínűséggel javítja a relaxációt és az alvást. Ennek titka abban rejlik, hogy A thai masszázstechnika az energiavonalakat stimulál, amelyek a test minden részén megtalálhatók. Az elmélet alapja, hogy a feszes izmok elzáródást okoznak a különböző szenzorokon belül, ezek pedig csökkentik az életenergia áramlását, ami merevséget, fájdalmat és betegségeket okozhat. A thai masszázs különböző technikákat használ, amelyek vagy megnyitják vagy összehúzzák a különböző csatornákat annak érdekében, hogy korrigálja az életenergia áramlását.


Enyhíti a fejfájást és serkenti a keringést

Azoknak is ajánlott a thai masszázs, akik rendszeres vagy krónikus fejfájással küzdenek, ugyanis ennek elmulasztására is létezik megfelelő energiacsatorna, vagyis a speciális mozdulatoknak hála, ez is elmulasztható. A thai masszázs gyengéd nyújtásokkal elősegítheti a vér- és nyirokkeringést, ami oxigénnel tölti fel a test szöveteit. Ez elősegíti a sejtek növekedését és a szív egészségét. Vagyis ha alkalmanként igénybe veszi ezt a szolgáltatást, a thai masszázs Győr szívében hamar segít a fájdalommal járó problémáján.


Mindez pedig csak a jéghegy csúcsa, ugyanis számos más téren is hoz magával pozitívumokat az, ha valaki rendszeresen igénybe veszi ezt a szolgáltatást. Vagyis a thai masszázs Győr szívében szinte új emberré varázsolja a lazítani érkezőket.

36 megtekintés
bottom of page