top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Mit tesz veled egy szakember által végzett masszázs Győr szívében?

Egy igazán jó, szakember által végzett masszázs nem csak a testünknek tesz jót, de a lelkünket is kényezteti. Ezt nagyon sok helyet lehet hallani és olvasni, de mégis miben merül ki ez az állítás és mi történik velünk ilyenkor és milyen hatásokra kell számítani? Összegyűjtöttük, mi mindent képes nyújtani egy masszázs Győr szívében!
Egy masszázs Győr városában komplett történelmet hoz magával

A masszázs maga nagyon komoly múltra tekint vissza, gyakorlatilag az emberiség történetével egyidős. Ez az ősi kezelés már annak idején is nagyon nagy segítséget nyújtott akkor, amikor valakinek fájt valamilyen testrésze. A legtöbb esetben főleg fáradtság ellen, rándulások orvoslására,

fájdalomcsillapításra és utókezelésre használták, de már időszámításunk előtt 2700-ból is vannak azzal kapcsolatos feljegyzések, hogy kínai orvospapok alkalmazták bizonyos formáit a gyógyítás során. Mára természetesen már jóval kifinomultabbak és szakszerűbbek az eljárások mint akkoriban, ezért is van a szolgáltatásaink között számos különböző masszázs, amelyek között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.


Az ázsiai masszázsok testi és lelki téren is kényeztetnek

Ha pont arra vágyik, hogy elmerülhessen egy különleges ázsiai masszázs nyújtotta élvezetekben, akkor több ilyen közül is választhat a szalonunkban. Ehhez pedig nem kell kontinenseken át utazni, hiszen például többek között elérhető a Balinéz masszázs Győr szívében is. Ez az ősi délkelet-ázsiai módszer egy tradicionális masszázsfajta, amelyet az itteni orvoslási ismeretek alapján fejlesztettek ki és amely hatással van a testre és lélekre egyaránt. Szintén elérhető nálunk a Shiatsu masszázs is, amely segítségével átadhatja magát a ősi kínai masszázs testet és lelket kényeztető hatásának. Emellett pedig a szalonban a tradicionális thai masszázs is elérhető, amely nem csak a lelket, de a testet is gyógyítja.Van, ami célzottan hat a lélekre

Ma már számos terápiás masszázs is létezik, amelyek során például a relaxáló zene, az illatok és olajok által feltöltődhet egy nagyon stresszes nap után is, de közben olyan izomcsoportok masszírozása történik, amely segít a feszes izmok ellazításában is. A meleg lávaköves masszázs pedig például segít megszabadulni testi és lelki fájdalmaitól egyaránt, amely egyenes utat jelent a jó közérzet felé.


Harmóniába kerül a test

A talpmasszázs során pedig a talpon található reflexzónák nyomásán, finom ingerlésén keresztül harmonizálja egész testet. Ennek a tudománya pedig 4200 éves múltra tekint vissza, vagyis nem kérdés, hogy hatásos lesz már az első találkozás is.


Szalonunkban számos különleges kényeztetés közül választhat, miután energikusan és feltöltődve folytathatja a napját. Vagyis ha amit keres egy igazán jó masszázs Győr szívében, akkor most a legjobb helyen jár.


24 megtekintés

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page