top of page
nav-bg.png
  • Oriental Masszázs

Testet és lelket feltöltő balinéz masszázs Győr szívében

Ki ne vágyna arra, hogy amikor úgy érzi, az utolsó elemei is lemerültek és mind fizikai, mind lelki téren kimerítette a tartalékait, egy óra leforgása alatt feltöltődhessen valahol? A helyzet az, hogy bizony létezik ilyen „varázslat”, amely szinte minden érzékszervre hatással van és hamar úgy érezheti magát az ember, mintha teljesen újjászületett volna. A minden téren csodát érő balinéz masszázs Győr szívében is elérhető, így akár munka előtt egy szabad délután vagy egy ebédszünet alkalmával is élvezheti e technika minden előnyét.


Balinéz masszázs Győr szívében

Ez a típusú tradicionális indonéz masszázs különböző technikák egyedi kombinációját alkalmazza, amelynek köszönhetően különleges pihentető hatással bír. Ez pedig csak a jéghegy csúcsa. Ugyanis a kényeztetés során alkalmazott technikák egyesítik az Indonéz- szigetvilág szépítő és elemeit, az indiai ayurveda gyógyító erejét, a kínai akupresszúra bizonyos elemeit, de megtalálható benne a stresszoldó svéd masszázs, valamint relaxáló balinéz fogások jótékonysága is. Mindezeknek köszönhetően ez az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, miközben illóolajok az orron át hatnak a lélekre. Mindez támogatja a test méregtelenítését, ellazítja az izomzatot, erősíti az immunrendszert, fokozza a bőrt rugalmasságát és puhaságát, valamint felüdíti a lelket is. A jó hír pedig az, hogy ez a balinéz masszázs Győr szívében is elérhető.


Mikor ajánlott ez a masszázs?

Valójában bármikor és bárkinek jól jöhet egy ilyen jellegű kikapcsolódás. Amikor egy kicsit sokká válnak a hétköznapok, egy kicsit kiszakadna a valóságból és maga mögött hagyná a stresszes pillanatokat, akkor remek választás ehhez a szalonunk, ahonnan egy balinéz masszázs után új emberként léphet majd ki az utcára. Ez pedig megmutatkozik majd az élet számos területén, legyen szó a munkahelyi teljesítményről, a családi kapcsolatról, az otthoni hangulatról vagy a barátokkal való időtöltésről. Sokkal könnyebb ugyanis megküzdeni az akadályokkal és megküzdeni a váratlan szituációkkal akkor, ha testileg és lelkileg is rendben vagyunk. Mivel kialakulása hosszú évszázadokba telt és annak idején ennek elődje volt az egyetlen elérhető ilyen jellegű terápia a sziget lakói számára, nem kérdés, hogy valóban a lehető leghatékonyabb elemek kerültek bele, amely az emberi test minden porcikájára hatással vannak. Ez pedig nagyon ritka bármilyen kezelés során.


Vagyis a fentieket látva nem kérdés, hogy mindenkinek szüksége van egy ilyen kezelésre, aki egy kicsit is úgy érzi, kezd besokallni, túlságon feszült vagy éppen az utóbbi időben kijutott neki a stresszes pillanatokból. A jó hír pedig az, hogy egy balinéz masszázs Győr szívében mindig elérhető pont akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá.

7 megtekintés
bottom of page