Testet és lelket feltöltő balinéz masszázs Győr szívében
top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Testet és lelket feltöltő balinéz masszázs Győr szívében

Ki ne vágyna arra, hogy amikor úgy érzi, az utolsó elemei is lemerültek és mind fizikai, mind lelki téren kimerítette a tartalékait, egy óra leforgása alatt feltöltődhessen valahol? A helyzet az, hogy bizony létezik ilyen „varázslat”, amely szinte minden érzékszervre hatással van és hamar úgy érezheti magát az ember, mintha teljesen újjászületett volna. A minden téren csodát érő balinéz masszázs Győr szívében is elérhető, így akár munka előtt egy szabad délután vagy egy ebédszünet alkalmával is élvezheti e technika minden előnyét.


Balinéz masszázs Győr szívében

Ez a típusú tradicionális indonéz masszázs különböző technikák egyedi kombinációját alkalmazza, amelynek köszönhetően különleges pihentető hatással bír. Ez pedig csak a jéghegy csúcsa. Ugyanis a kényeztetés során alkalmazott technikák egyesítik az Indonéz- szigetvilág szépítő és elemeit, az indiai ayurveda gyógyító erejét, a kínai akupresszúra bizonyos elemeit, de megtalálható benne a stresszoldó svéd masszázs, valamint relaxáló balinéz fogások jótékonysága is. Mindezeknek köszönhetően ez az olajos masszázs stimulálja a vérkeringést, miközben illóolajok az orron át hatnak a lélekre. Mindez támogatja a test méregtelenítését, ellazítja az izomzatot, erősíti az immunrendszert, fokozza a bőrt rugalmasságát és puhaságát, valamint felüdíti a lelket is. A jó hír pedig az, hogy ez a balinéz masszázs Győr szívében is elérhető.


Mikor ajánlott ez a masszázs?

Valójában bármikor és bárkinek jól jöhet egy ilyen jellegű kikapcsolódás. Amikor egy kicsit sokká válnak a hétköznapok, egy kicsit kiszakadna a valóságból és maga mögött hagyná a stresszes pillanatokat, akkor remek választás ehhez a szalonunk, ahonnan egy balinéz masszázs után új emberként léphet majd ki az utcára. Ez pedig megmutatkozik majd az élet számos területén, legyen szó a munkahelyi teljesítményről, a családi kapcsolatról, az otthoni hangulatról vagy a barátokkal való időtöltésről. Sokkal könnyebb ugyanis megküzdeni az akadályokkal és megküzdeni a váratlan szituációkkal akkor, ha testileg és lelkileg is rendben vagyunk. Mivel kialakulása hosszú évszázadokba telt és annak idején ennek elődje volt az egyetlen elérhető ilyen jellegű terápia a sziget lakói számára, nem kérdés, hogy valóban a lehető leghatékonyabb elemek kerültek bele, amely az emberi test minden porcikájára hatással vannak. Ez pedig nagyon ritka bármilyen kezelés során.


Vagyis a fentieket látva nem kérdés, hogy mindenkinek szüksége van egy ilyen kezelésre, aki egy kicsit is úgy érzi, kezd besokallni, túlságon feszült vagy éppen az utóbbi időben kijutott neki a stresszes pillanatokból. A jó hír pedig az, hogy egy balinéz masszázs Győr szívében mindig elérhető pont akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá.

41 megtekintés
bottom of page