top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Masszázs Győr szívében a világ minden tájáról

Ki ne vágyna olykor egy kis kényeztető masszázsra Győr szívében? Ha eddig úgy gondolta, hogy egy balinéz vagy thai masszázs kedvéért órákat kel utaznia, akkor van egy jó hírünk. Szalonunkban számos különleges eljárás közül választhat, miután energikusan és feltöltődve folytathatja a napját. Hiszen egy igazán jó, szakember által végzett masszázs nem csak a testünknek tesz jót, de a lelkünket is kényezteti.


A hétköznapi taposómalom bizony egy idő után még a legoptimistább ember hangulatára is rányomja a bélyegét, különösen ha már közel az év vége, egyre korábban sötétedik és az időjárás sem éppen kedvező. Ilyenkor tölt fel tökéletesen testileg és lelkileg egyaránt egy kellemes masszázs. A szalonba lépve máris átjárja az embert a nyugalom érzése, mindez pedig csak fokozódik egy arany kezű masszőr kezei között. Távozáskor pedig garantáltan egészen más színben látja majd a világot.


Ázsiai masszázs Győr szívében

Ha pont arra vágyik, hogy elmerülhessen egy különleges ázsiai masszázs nyújtotta élvezetekben, akkor több ilyen közül is választhat a szalonunkban. Ehhez pedig nem kell kontinenseken át utazni, hiszen például többek között elérhető a Balinéz masszázs Győr szívében is. Ez az ősi délkelet-ázsiai módszer egy tradicionális masszázsfajta, amelyet az itteni orvoslási ismeretek alapján fejlesztettek ki és amely hatással van a testre és lélekre egyaránt. Szintén elérhető nálunk a Shiatsu masszázs is, amely segítségével átadhatja magát a ősi kínai masszázs testet és lelket kényeztető hatásának. Emellett pedig a szalonban a tradicionális thai masszázs is elérhető, amely nem csak a lelket, de a testet is gyógyítja.


Terápiás masszázsok

A számos terápiás masszázs közül az egyik legnépszerűbb az aromaterápiás, amely során a relaxáló zene, az illatok és olajok által feltöltődhet egy nagyon stresszes nap után is.

Hasonló hatásokkal bír a meleg bambuszmasszázs is, amelynek lényege, hogy a feszes izmokat azonnal és fájdalommentesen ellazítja! Ez egy hatékony módszer a stressz és a feszültség enyhítésére, a fájdalom enyhítésére, a feszes izmok lazítására és a sportteljesítmény javítására. A meleg lávaköves masszázs által pedig megszabadulhat testi és lelki fájdalmaitól egyaránt, amely egyenes utat jelent a jó közérzet felé.


Talpmasszázs

Végül, de nem utolsósorban a talpmasszázs sem maradhat ki a sorból, amely a talpon található reflexzónák nyomásán, finom ingerlésén keresztül harmonizálja egész testet. Ennek a tudománya pedig 4200 éves múltra tekint vissza.


Vagyis ha úgy érzi, hogy amire szüksége van az éppen egy tökéletes masszázs Győr szívében, akkor most a legjobb helyen jár. A fájdalom, amely nálunk bejön a küszöbön, – legyen az testi vagy lelki – néhány perc alatt elillan a szakértő kezek között.25 megtekintés

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page