Balinéz masszázs Győr szívében
top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Balinéz masszázs Győr szívében

Bali maga a megtestesült nyugalom, így nem véletlen, hogy az innen származó masszázs egyik fő eleme is az elme és a test ellazítása. A jó hír az, hogy ahhoz, hogy átélhesd ezt a fajta kikapcsoló kényeztetést, most nem kell repülőre ülnöd, ugyanis a Balinéz masszázs Győr szívében is elérhető.


A balinéz masszázs előnyei


Egy kifejezetten tradicionális masszázsról van szó ebben az esetben, amely során számos különböző masszázstechnikát kombinálva kényeztetik a vendégeket. Így részed lehet indiai ayurveda gyógyító technikáiban, elegyítve mindezt némi kínai akupresszúrával, de nem maradhat ki a sorból a stresszoldó svédmasszázs sem a finom mozdulataival. Mindez pedig csak a jéghegy csúcsa, hiszen a terapeuta a meridián vonalak mentén haladva dolgozza meg test izmait. A gyengéd nyújtások, az akupresszúra, a reflexológia és az aromaterápia keresztjében pedig egy tökéletesen lazító hatású, elmére, lélekre és testre is ható kezeléssel leszel gazdagabb. Az aromaterápia egyébként alkalmas a stressz okozta tünetek, a fejfájás, a migrén vagy a szorongás enyhítésére is. Ennek köszönhetően a komplett során megnyugszanak a sérült szövetek, enyhülnek a feszült izmok és az ízületi fájdalmak, fokozódik a vérkeringés, csökkenti a stresszt és még a sportsérülésekre is jó hatással van. Vagyis egy megfelelő szakember kezei alatt egy ilyen olajos masszázs során egy teljesen más világba csöppenhetsz amelyben minden csak a te jólétedről szól.



Balinéz masszázs Győr szívében


Mivel a balinéz masszázs Győr központjában is elérhető, gyakorlatilag bármikor átélheted a fentieket újra és újra akár kora reggel, egy szabad délelőttön, ebédszünetben, munka után vagy az esti órákban. Vagyis gyakorlatilag amikor egy kicsit sokká válnak a hétköznapok, egy kicsit kiszakadnál a valóságból és magad mögött hagynád a stresszes pillanatokat, akkor remek választás ehhez a szalonunk, ahonnan egy balinéz masszázs után új emberként lépsz majd ki a küszöbön. Ez pedig látszik majd a hangulatodon, a munkahelyi teljesítményeden és az akadályokkal való megküzdéseden egyaránt. Mivel kialakulása hosszú évszázadokba telt és annak idején ennek elődje volt az egyetlen elérhető ilyen jellegű terápia a sziget lakói számára, nem kérdés, hogy valóban a lehető leghatékonyabb elemek kerültek bele, amely az emberi test minden porcikájára hatással vannak. Ez pedig nagyon ritka bármilyen kezelés során.


Vagyis a fentieket látva nem kérdés, hogy mindenkinek szüksége van egy ilyen kezelésre, aki egy kicsit is úgy érzi, kezd besokallni, túlságon feszült vagy éppen az utóbbi időben kijutott neki a stresszes pillanatokból. A jó hír pedig az, hogy egy balinéz masszázs Győr szívében mindig elérhető pont akkor, amikor a legnagyobb szükség van rá.

81 megtekintés
bottom of page