Egy igazán különleges masszázs Győr szívében
top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Egy igazán különleges masszázs Győr szívében

A hétköznapok rohannak, sok stressz éri az embert, ráadásul jellemző, hogy napközben meg sem állunk egy pillanatra sem. A gondok pedig csak gyűlnek, akárcsak a fekete fellegek és a fizikai panaszok egyaránt. Ha a fentiekben magára ismert, itt az ideje, hogy lelassítson néhány percre és pihenjen, feltöltődjön egy kicsit testileg és lelkileg egyaránt. Nem kérdés, hogy amire Önnek szüksége van ehhez, az egy masszázs Győr szívében.


Ahhoz pedig nem is kell messzire menni, hogy Dél-Kelet Ázsia nyugalmát egy kis időre magunkénak érezzük. Ugyanis a balinéz masszázs Győr városában is elérhető már. A szalonból pedig pihenten, feltöltődve távozhat majd, mintha csak újjászületett volna.


Balinéz masszázs Győr egyik különleges szalonjában


Ez a Baliról származó masszázs egy tradicionális indonéz technikán alapszik, amely különböző eljárások egyedi kombinációját rejti magában. Kifejezetten pihentető hatással bír, a titok pedig az elme ellazításában rejlik. Míg a hazájából a szépítő és pihentető elemeket viszi bele, addig belecsempészi az indiai ayurveda bizonyos gyógyító technikáit, de fel lehet benne fedezni a svéd masszázs bizonyos részeit is a stresszoldás kapcsán. Sőt, nem maradhat ki a sorból a kínai akupresszúra sem. Ez az olajon masszázs mindezek által hatással van a vérkeringésre is, amely nagymértékben hozzájárul az élénkítéshez és pihentetéshez. Mindehhez pedig repülőre sem kell ülni, ugyanis ez a típusú masszázs Győr szívében is elérhető. Akár egy ebédszünetbe is beleférhet.


Fontos része ennek a masszázsnak az aromaterápia is.

A test és a lélek ellazításának fontos része a balinéz masszázs során az aromaterápia is, amely egy ősi gyógymódon alapszik. Lényege, hogy a különböző illatok és aromák szintén hozzájárulnak a stressz, a fejfájás, a migrén vagy éppen a szorongás elmulasztásához.


Milyen hatásai vannak?


Azon túl, hogy segít a stressz és a szorongás leküzdésében és nyugtatja a lelket, hozzájárul a sikeres méregtelenítéshez is, erősíti az immunrendszert, általa rugalmasabbá válik a bőr, de még puhább is lesz.


Kinek ajánlott?


Mindenkinek, aki szeretne egy kicsit kiszakadni a hétköznapok rohanásából, megállni egy pillanatra és kiszállni a mókuskerékből, aki vágyik egy kis kényeztetésre vagy éppen úgy érzi, jó lenne egy kicsit megnyugodni egy stresszes szituációban.


Képzett masszőrök kezei között élvezheti mindezt


Amiben biztos lehet, hogy a szalonunkban minden esetben képzett szakemberek fogadják, akiknek a kezei között valóban olyan élmény lesz a masszázs, amilyet előzetesen elképzelt. Vagyis az Ön egyetlen feladata az lesz, hogy ellazuljon és élvezze minden percét a balinéz masszázsnak.


Vagyis ha vágyik egy kis indonéz kényeztetésre, akkor amire szüksége van, az egy masszázs Győr szívében!

29 megtekintés
bottom of page