top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Egy kényeztető masszázs Győr szívében

A kikapcsolódásnak számtalan különböző módja van, azonban ezek közül igazán egyedi lehet egy kényeztető masszázs, amely során a test és a lélek egyaránt feltöltődhet. Ráadásul egészen különleges típusok között is válogathatsz, így átélheted a balinéz, a thai vagy a shiatsu kényeztető hatását, de egy egy meleg bambusz, a meleg lávaköves és az aromaterápiás módszerek előnyeit sem érdemes kihagyni. Mindehhez pedig nem kell messzire menned, hiszen téged is vár egy feltöltő masszázs Győr szívében.


Valódi kikapcsolódás testnek és léleknek


A masszázs nagyon régi múltra tekint vissza, vagyis már az őseink is tisztában voltak azzal, hogy egy-egy mozdulatnak mekkora ereje van. A balinéz masszázs például egy ősi délkelet-ázsiai módszeren alapuló tradicionális masszázsfajta, amelyet az itteni orvoslási ismeretek alapján fejlesztettek ki és amely hatással van a testre és lélekre egyaránt. Szintén ázsiai gyökerekkel rendelkezik a Shiatsu masszázs, amely segítségével átadhatja magát a ősi kínai masszázs testet és lelket kényeztető hatásának. A tradicionális thai masszázs pedig nem nem csak a lelket, de a testet is gyógyítja.


A terápiás masszázsok mellett sem mehetünk el szó nélkül, amelyek között igen nagy népszerűségnek örvend az aromaterápiás masszázs, amely során a relaxáló zene, az illatok és olajok által feltöltődhet egy nagyon stresszes nap után is. A hatásait tekintve hasonló a meleg bambusz masszázs is. Ennek a titka abban rejlik, hogy a feszes izmokat azonnal és fájdalommentesen ellazítja, ráadásul hatékony módszer a stressz és a feszültség enyhítésére és a fájdalomcsillapításban is verhetetlen. A meleg lávaköves masszázs által pedig megszabadulhat testi és lelki fájdalmaitól egyaránt, amely egyenes utat jelent a jó közérzet felé.


Ha pedig valaki a talpon levő reflexzónákat szeretné átmasszíroztatni, akkor a talpmasszázst érdemes igénybe vennie, amely a finom mozdulatok segítségével harmonizálja a test minden részét. A fentiekhez pedig nem kell messzire mennie, ugyanis minden masszázs Győr központjában levő szalonunkban igénybe vehető.Masszázs Győr szívében


A szalonunk hangulata azonnal magával ragadja az embert, amint átlép a küszöbön, a masszázst követően pedig egészen új emberként távozhat tőlünk. Enyhül a fájdalom, csökken a stressz, elmúlik a kellemetlen érzés és a fáradtságnak nyoma sem marad. Ráadásul mindig akkor veheti mindezt igénybe, amikor arra éppen a legnagyobb szüksége van. Kérhet hozzánk időpontot munka előtt, ebédszünetben de akár a délutáni órákra is.


Vagyis ha a fentiek alapján úgy érzi, hogy amire vágyik az egy kellemes masszázs Győr egyik legszebb részén, akkor nem kérdés, hogy érdemes bátran ellátogatni hozzánk. Egy stresszes, monoton, szürke hétköznapon egészen máshogy látja majd a világot, mikor elhagyja a szalonunkat.


38 megtekintés

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page