Egy kĂ©nyeztetƑ masszĂĄzs GyƑr szĂ­vĂ©ben
top of page
nav-bg.png
  • SzerzƑ kĂ©peOriental MasszĂĄzs

Egy kĂ©nyeztetƑ masszĂĄzs GyƑr szĂ­vĂ©ben

A kikapcsolĂłdĂĄsnak szĂĄmtalan kĂŒlönbözƑ mĂłdja van, azonban ezek közĂŒl igazĂĄn egyedi lehet egy kĂ©nyeztetƑ masszĂĄzs, amely sorĂĄn a test Ă©s a lĂ©lek egyarĂĄnt feltöltƑdhet. RĂĄadĂĄsul egĂ©szen kĂŒlönleges tĂ­pusok között is vĂĄlogathatsz, Ă­gy ĂĄtĂ©lheted a balinĂ©z, a thai vagy a shiatsu kĂ©nyeztetƑ hatĂĄsĂĄt, de egy egy meleg bambusz, a meleg lĂĄvaköves Ă©s az aromaterĂĄpiĂĄs mĂłdszerek elƑnyeit sem Ă©rdemes kihagyni. Mindehhez pedig nem kell messzire menned, hiszen tĂ©ged is vĂĄr egy feltöltƑ masszĂĄzs GyƑr szĂ­vĂ©ben.


Valódi kikapcsolódås testnek és léleknek


A masszĂĄzs nagyon rĂ©gi mĂșltra tekint vissza, vagyis mĂĄr az Ƒseink is tisztĂĄban voltak azzal, hogy egy-egy mozdulatnak mekkora ereje van. A balinĂ©z masszĂĄzs pĂ©ldĂĄul egy Ƒsi dĂ©lkelet-ĂĄzsiai mĂłdszeren alapulĂł tradicionĂĄlis masszĂĄzsfajta, amelyet az itteni orvoslĂĄsi ismeretek alapjĂĄn fejlesztettek ki Ă©s amely hatĂĄssal van a testre Ă©s lĂ©lekre egyarĂĄnt. SzintĂ©n ĂĄzsiai gyökerekkel rendelkezik a Shiatsu masszĂĄzs, amely segĂ­tsĂ©gĂ©vel ĂĄtadhatja magĂĄt a Ƒsi kĂ­nai masszĂĄzs testet Ă©s lelket kĂ©nyeztetƑ hatĂĄsĂĄnak. A tradicionĂĄlis thai masszĂĄzs pedig nem nem csak a lelket, de a testet is gyĂłgyĂ­tja.


A terĂĄpiĂĄs masszĂĄzsok mellett sem mehetĂŒnk el szĂł nĂ©lkĂŒl, amelyek között igen nagy nĂ©pszerƱsĂ©gnek örvend az aromaterĂĄpiĂĄs masszĂĄzs, amely sorĂĄn a relaxĂĄlĂł zene, az illatok Ă©s olajok ĂĄltal feltöltƑdhet egy nagyon stresszes nap utĂĄn is. A hatĂĄsait tekintve hasonlĂł a meleg bambusz masszĂĄzs is. Ennek a titka abban rejlik, hogy a feszes izmokat azonnal Ă©s fĂĄjdalommentesen ellazĂ­tja, rĂĄadĂĄsul hatĂ©kony mĂłdszer a stressz Ă©s a feszĂŒltsĂ©g enyhĂ­tĂ©sĂ©re Ă©s a fĂĄjdalomcsillapĂ­tĂĄsban is verhetetlen. A meleg lĂĄvaköves masszĂĄzs ĂĄltal pedig megszabadulhat testi Ă©s lelki fĂĄjdalmaitĂłl egyarĂĄnt, amely egyenes utat jelent a jĂł közĂ©rzet felĂ©.


Ha pedig valaki a talpon levƑ reflexzĂłnĂĄkat szeretnĂ© ĂĄtmasszĂ­roztatni, akkor a talpmasszĂĄzst Ă©rdemes igĂ©nybe vennie, amely a finom mozdulatok segĂ­tsĂ©gĂ©vel harmonizĂĄlja a test minden rĂ©szĂ©t. A fentiekhez pedig nem kell messzire mennie, ugyanis minden masszĂĄzs GyƑr központjĂĄban levƑ szalonunkban igĂ©nybe vehetƑ.



MasszĂĄzs GyƑr szĂ­vĂ©ben


A szalonunk hangulata azonnal magĂĄval ragadja az embert, amint ĂĄtlĂ©p a kĂŒszöbön, a masszĂĄzst követƑen pedig egĂ©szen Ășj emberkĂ©nt tĂĄvozhat tƑlĂŒnk. EnyhĂŒl a fĂĄjdalom, csökken a stressz, elmĂșlik a kellemetlen Ă©rzĂ©s Ă©s a fĂĄradtsĂĄgnak nyoma sem marad. RĂĄadĂĄsul mindig akkor veheti mindezt igĂ©nybe, amikor arra Ă©ppen a legnagyobb szĂŒksĂ©ge van. KĂ©rhet hozzĂĄnk idƑpontot munka elƑtt, ebĂ©dszĂŒnetben de akĂĄr a dĂ©lutĂĄni ĂłrĂĄkra is.


Vagyis ha a fentiek alapjĂĄn Ășgy Ă©rzi, hogy amire vĂĄgyik az egy kellemes masszĂĄzs GyƑr egyik legszebb rĂ©szĂ©n, akkor nem kĂ©rdĂ©s, hogy Ă©rdemes bĂĄtran ellĂĄtogatni hozzĂĄnk. Egy stresszes, monoton, szĂŒrke hĂ©tköznapon egĂ©szen mĂĄshogy lĂĄtja majd a vilĂĄgot, mikor elhagyja a szalonunkat.


38 megtekintés
bottom of page