top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Kényeztető és feltöltő masszázs Győr szívében!

Egy igazán jó, szakember által végzett masszázs nem csak a testünknek tesz jót, de a lelkünket is kényezteti. Ráadásul a közhiedelemmel ellentétben a legkevésbé sem merül ki a vállak, a hát és a végtagok átdögönyözésében. Szalonunkban számos különleges kényeztetés közül választhat, miután energikusan és feltöltődve folytathatja a napját. Vagyis ha amit keres egy igazán jó masszázs Győr szívében, akkor most a legjobb helyen jár.


Maga a tevékenység nagyon komoly múltra tekint vissza, gyakorlatilag az emberiség történetével egyidős. Ez az ősi kezelés már annak idején is nagyon nagy segítséget nyújtott akkor, amikor valakinek fájt valamilyen testrésze. A legtöbb esetben főleg fáradtság ellen, rándulások orvoslására,

fájdalomcsillapításra és utókezelésre használták, de már időszámításunk előtt 2700-ból is vannak azzal kapcsolatos feljegyzések, hogy kínai orvospapok alkalmazták bizonyos formáit a gyógyítás során. Mára természetesen már jóval kifinomultabbak és szakszerűbbek az eljárások mint akkoriban, ezért is van a szolgáltatásaink között számos különböző masszázs, amelyek között mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt.


Ázsiai masszázs Győr szívében


Ha pont arra vágyik, hogy elmerülhessen egy különleges ázsiai masszázs nyújtotta élvezetekben, akkor több ilyen közül is választhat a szalonunkban. Ehhez pedig nem kell kontinenseken át utazni, hiszen például többek között elérhető a Balinéz masszázs Győr szívében is. Ez az ősi délkelet-ázsiai módszer egy tradicionális masszázsfajta, amelyet az itteni orvoslási ismeretek alapján fejlesztettek ki és amely hatással van a testre és lélekre egyaránt. Szintén elérhető nálunk a Shiatsu masszázs is, amely segítségével átadhatja magát a ősi kínai masszázs testet és lelket kényeztető hatásának. Emellett pedig a szalonban a tradicionális thai masszázs is elérhető, amely nem csak a lelket, de a testet is gyógyítja.Terápiás masszázsok


A számos terápiás masszázs közül az egyik legnépszerűbb az aromaterápiás masszázs, amely során a relaxáló zene, az illatok és olajok által feltöltődhet egy nagyon stresszes nap után is.

Hasonló hatásokkal bír a meleg bambuszmasszázs is, amelynek lényege, hogy a feszes izmokat azonnal és fájdalommentesen ellazítja! Ez egy hatékony módszer a stressz és a feszültség enyhítésére, a fájdalom enyhítésére, a feszes izmok lazítására és a sportteljesítmény javítására. A meleg lávaköves masszázs által pedig megszabadulhat testi és lelki fájdalmaitól egyaránt, amely egyenes utat jelent a jó közérzet felé.


Talpmasszázs


Végül, de nem utolsósorban a talpmasszázs sem maradhat ki a sorból, amely a talpon található reflexzónák nyomásán, finom ingerlésén keresztül harmonizálja egész testet. Ennek a tudománya pedig 4200 éves múltra tekint vissza.


Vagyis ha úgy érzi, hogy amire szüksége van az éppen egy tökéletes masszázs Győr szívében, akkor most a legjobb helyen jár. A fájdalom, amely nálunk bejön a küszöbön, – legyen az testi vagy lelki – néhány perc alatt elillan a szakértő kezek között.


243 megtekintés

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page