Masszázs Győr szívében? Itt van minden, amit tudnod kell!
top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Masszázs Győr szívében? Itt van minden, amit tudnod kell!

Ki ne ismerné azt az érzést, amikor egy feszült, sok talpalással vagy éppen üléssel töltött nap után olyan jól esne egy kellemes, kikapcsoló és ellazító masszírozás? Nos, a helyzet az, hogy ma már egy masszázs Győr városában egyáltalán nem elérhetetlen kívánság, sőt, munka előtt, ebédszünetben, de akár késő délután is betérhet egy testi-lelki feltöltődésre.


Nem véletlen nyugszik ősi alapokon!


Maga a masszázs tulajdonképpen azóta létezik bizonyos formában, mióta az ember is. Hiszen már annak idején is alkalmazták a megfelelő mozdulatokat fájdalomcsillapításra vagy éppen a fáradtság enyhítésére, esetleg utókezelés részeként. Olyannyira visszarepít az időben mindez, hogy már időszámításunk előtt 2700-ból is vannak azzal kapcsolatos feljegyzések, hogy kínai orvospapok masszírozást alkalmaztak a gyógyítás során. Mára természetesen már jóval kifinomultabbak és szakszerűbbek az eljárások mint akkoriban, így számos különböző típus közül választhat a szalonunkban.


Balinéz masszázs Győr szívében


A szalonunkban többek között elérhető a Balinéz masszázs is, amely egy ősi délkelet-ázsiai módszer. Ez egy olyan tradicionális masszázsfajta, amelyet az itteni orvoslási ismeretek alapján fejlesztettek ki és amely hatással van a testre és lélekre egyaránt.


Shiatsu masszázs


E masszázs típus segítségével átadhatja magát a ősi kínai masszázs testet és lelket kényeztető hatásának. Ezáltal az akupunktúrás pontok, valamint az azokat összekötő energiapályák kezelése történik.


Thai masszázs


A fentieken felül pedig a szalonban a tradicionális thai masszázs is elérhető, amely nem csak a lelket, de a testet is gyógyítja. Célja a szabad energiaáramlás biztosítás mellett a szervezet saját energiáinak aktivizálása, valamint a jó közérzet megteremtése.


Terápiás masszázsok


Számos terápiás masszázs Győr szívében is elérhető. Ezek közül az egyik legnépszerűbb az aromaterápiás masszázs. Ennek során a relaxáló zene, az illatok és olajok által feltöltődhet egy nagyon rohanós, idegeskedős nap után is.

Hasonló hatásokkal bír a meleg bambuszmasszázs is, amely hatékony módszer a stressz és a feszültség enyhítésére, a fájdalom enyhítésére, a feszes izmok lazítására és a sportteljesítmény javítására. A meleg lávaköves masszázs által pedig megszabadulhat testi és lelki fájdalmaitól egyaránt. Végül, de nem utolsósorban a talpmasszázs sem maradhat ki a sorból, amely a talpon található reflexzónák nyomásán, finom ingerlésén keresztül harmonizálja egész testet. Ennek a tudománya pedig 4200 éves múltra tekint vissza.


Vagyis ha úgy érzi, hogy az irodából kilépve, a munkahelyről hazafelé tartva vagy éppen egy nyugodt szabadnap után amire szüksége van az éppen egy tökéletes masszázs Győr szívében, akkor most a legjobb helyen jár. A nálunk dolgozó szakemberek kezeinek hála, feltöltődve, nyugodtan hagyhatja el a szalonunkat.

78 megtekintés
bottom of page