top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Nem mindennapi masszázs Győr szívében

A masszázs nem csupán pihentető perceket jelent, hiszen egy igazán jó szakember keze alatt a test és a lélek is megújul és új embernek érezheti magát. Erre pedig időről időre mindenkinek szüksége van, amikor jól esne kilépni egy kicsit a mindennapokból és feltöltődni. Ehhez pedig nem kell messzire menni, hiszen egy kellemes masszázs Győr szívében is elérhető már. Lássuk, miről is van szó pontosan!


Masszázs Győr szívében

Egy jól megválasztott masszázs csodálatos hatással van a testre, de ezzel együtt a lélek sem marad érintetlenül. Hiszen csökkenti a szorongást, megnyugtat, segíti az alvást, ráadásul szinte azonnal átjár minden porcikát a mély relaxáció és a nyugalom érzése. Vagyis egy kellemes masszázs Győr belvárosában mindig jól jöhet, hiszen ha fáradtnak, kicsit levertnek vagy depressziósnak érzi magát, izomfájdalommal küzd vagy csak kicsit kikapcsolódna, akkor is tökéletes választás egy ilyen kényeztető program. Amiben teljesen biztos, hogy a szalonunkban minden esetben képzett szakemberek fogadják a vendégeket, akiknek a kezei között valóban olyan élmény lesz a masszázs, amilyet előzetesen elképzelt. Vagyis ide betérve az egyetlen feladat az, hogy ellazuljon és élvezze minden percét masszázsnak. Utána pedig növekszik a szellemi teljesítmény, elmúlik a fájdalom és sokkal nyugodtabbá válik.


Kinek ajánlott a masszázs?

Mindenkinek, aki szeretne egy kicsit kiszakadni a hétköznapok rohanásából, megállni egy pillanatra és kiszállni a mókuskerékből, aki vágyik egy kis kényeztetésre vagy éppen úgy érzi, jó lenne egy kicsit megnyugodni egy stresszes szituációban. Erre pedig sort keríthet egy sűrű nap reggelén, ebédszünetben vagy akár a munkaidő lejárta után is előzetes időpont foglalást követően. Ami biztos, hogy már a szalonba belépve is nyugodt, lazító atmoszféra fogadja a vendégeket, amely az itt töltött idő alatt még inkább fokozódik.


Balinéz masszázs Győr belvárosában

Ahhoz, hogy átélhesse a Bali szigetéről származó masszázs élményét, nem kell repülőre ülnie, hiszen a balinéz masszázs Győr belvárosában is elérhető. E módszer jellegzetessége a relaxáció és a nyugodtság elérése, célja pedig az egészség helyreállítása. Mivel különböző masszázs- és terápiás stílusok alapján alkották meg, ám a középpontjában ennek ellenére az évszázados népi gyógyászat tapasztalatai és a manuális terápia áll, egy egészen különleges masszázsról beszélhetünk. Nem véletlen, hogy évszázados múlt áll mögötte. Hatott rá többek között a svéd masszázs, az indiai ájurvédikus aromaterápia, de még a reflexológia és az akupresszúra is.


Vagyis nem kérdés, hogy önmagunkat, de akár szeretteinket is érdemes meglepni időről időre egy kis testi és lelki kényeztetéssel. Hiszen a szalonból minden vendég pihenten, feltöltődve távozik, mintha csak újjászületett volna.


46 megtekintés

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page