Tradicionális thai masszázs Győr szívében
top of page
nav-bg.png
  • Szerző képeOriental Masszázs

Tradicionális thai masszázs Győr szívében

Nem véletlen, hogy ma már világszerte hatalmas népszerűségnek örvend a thai masszázs, hiszen a testet és a lelket egyaránt egyensúlyba hozzák ezek a nem mindennapi mozdulatok. Ez az indiai gyökerű, igen komoly múltra visszatekintő, Ázsiában tökéletesített eljárás számos pozitívummal jár, hatása pedig már egyetlen kezelés után is érezhető. A legjobb pedig, hogy a tradicionális thai masszázs Győr városában is elérhető! Lássuk, mi mindent érdemes tudni erről a nem mindennapi módszerről!


Tradicionális thai masszázs Győr városában


Ha úgy érzi, megszabadulna a napi feszültségtől, jó lenne egy kicsit kikapcsolódni és a lelke mellett a testét is kényeztetné, akkor nem kérdés, hogy thai masszázsra van szüksége. Nem véletlen, hogy sokan inkább gyógyító terápiaként tekintenek rá. Hiszen eredete az indiai Jivaka Kumar Bhaccha nevéhez köthető, aki Buddha orvosa volt. Az ekkor született alapok pedig azóta sem változtak, az évszázadok alatt is az energiarendszer helyreállítása és az energia szabad áramlása a thai masszázs alapköve. Mindezt pedig most a győri szalonunkban is megtapasztalhatja.


Mi történik a thai masszázs során?


Sokan száraz masszázsnak is nevezik a tradicionális thai masszázst, ugyanis a masszőr semmilyen olajat nem használ. A vendégek laza ruházatot viselnek és a földön levő kényelmes matracon fekve élvezik a mozdulatok jótékony hatásait. A masszőr a ruhán keresztül minden testrészt végig masszíroz, amelyhez az ujjait, a tenyerét, a könyökét, a térdét és a talpát is használja. Mindezen idő alatt pedig nyúlnak az izmok és szabadon áramlik az energia sőt a testben található energiacsatornák és akkupunktúrás pontok is stimulálva vannak ezáltal.



Milyen jótékony hatásai vannak ennek a masszázsnak?


A tradicionális thai masszázs segít az izmok ellazításában, valamint jobb közérzetet is eredményez. Ezen felül oldja a test és a lélek feszültségeit és még a vegetatív idegrendszert is serkenti. Mivel a vér – és nyirokkeringést is fokozza, serkenti az anyagcserét, ezáltal méregtelenítő és salaktalanító hatása is van. Csökkenti az izomfeszültséget is de az immunrendszer erősítésében is szerepe van. Mindezeken felül növeli a szervezet energiaszintjét, oldja az izmok, ízületek merevségét, sőt, még fájdalomcsillapító hatással is bír. A relaxáció következtében pedig endorfinok szabadulnak fel, amely által egy-egy ilyen alkalom után szinte új emberként távozhat. Saját bőrén tapasztalhatja meg, hogy könnyűnek, lazának, nyugodtabbnak és szellemileg jóval frissebbnek, aktívabbnak érezhetjük magunkat ilyenkor.


A legjobb az egészben az, hogy a tradicionális thai masszázs Győr szívében is elérhető, vagyis nem kell hosszú utat megtenni ahhoz, hogy élvezhesse ezeknek a mozdulatoknak a pozitív hatásait. Ebédszünetben, munka után vagy akár délelőtti órákban is várjuk szeretettel a masszázsszalonban, előre egyeztetett időpontban.


79 megtekintés
bottom of page